Sou a: Inici» Notícies

Notícia

L’Agència d'Energia del CODE estalvia 17.000 euros anuals al Consorci de Residus del Montsià optimitzant la contractació d'electricitat a l'abocador i planta de compostatge // 04/10/2014

Després de les últimes pujades del terme fix (potència) de la factura d’electricitat (Ordre IET/1491/2013, de 1 de agost i Ordre IET/107/2014, d'1 de febrer), l’Agència d’Energia del CODE s’ha posat a treballar intensament per optimitzar la contractació dels subministres públics d’electricitat en general.

Concretament, a l’abocador i a la planta de compostatge, instal•lacions gestionades pel Consorci de Residus de la Comarca del Montsià, s’ha aconseguit un estalvi del 40% del cost total del terme fix de la factura. Aquest treball ha comportat un estudi de camp intens, analitzant les càrregues que treballen a les instal•lacions, la facturació, els usos... Així, el desembre passat es va elaborar un informe dels canvis que calia realitzar, els quals es van sol•licitar a la comercialitzadora i, finalment, a partir de l'1 de febrer es van començar a obtenir estalvis.

Aquest tipus d’actuacions s’estan estudiant i executant per a tots els subministres públics, prioritzant aquells subministres que tenen major potencial d’estalvi.