Sou a: Inici» Notícies

Notícia

El COPATE estableix torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i les depuradores per garantir el servei // 12/03/2020 18:22:29

La comissió de govern del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha adoptat avui un seguit de mesures per tal de garantir la prestació del servei i evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. En aquest sentit, s’ha acordat establir torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i a les estacions depuradores d’aigües residuals. “Evitem la coincidència de treballadors a les instal·lacions per tal d’evitar contagis i així garantim el servei a la ciutadania”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet.

També s’evitarà la mobilitat dels treballadors de les diferents unitats entre les distintes seus del COPATE i s’oferirà la possibilitat de fer teletreball al personal que ho sol·licite com una mesura de conciliació davant el tancament dels centres educatius.

Finalment, s’han suspès les activitats formatives; les jornades com ara la presentació de les conclusions del projecte Life Clinomics, que s’havia de celebrar dimarts que ve; l’accés dels escolars a les deixalleries i depuradores queda prohibit i les comunicadores ambientals no aniran a fer xerrades a les escoles.

Des del COPATE s’insisteix en la necessitat de rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques com una mesura preventiva.