Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Obert el termini per presentar candidatures als Premis EnerAgen 2020 // 13/02/2020

Està obert el termini per presentar candidatures als Premis EnerAgen 2020. Els interessats, ja siguin particulars, empreses, associacions i organitzacions, tant públiques com privades, que hagin destacat pel seu treball en la realització de projectes o actuacions en pro d’un model energètic més eficient i sostenible, poden presentar les seves candidatures fins el pròxim 12 de març de 2020.

L’Agència d’Energia del Consorci de Polítiques Ambientals de Terres de l’Ebre (COPATE), com a membre de l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (ENERAGEN) recepcionarà i farà un primer filtre de les candidatures de Terres de l’Ebre als premis, que aquesta edició compten novament amb el patrocini de Red Elèctrica de España (REE).

Energies renovables, eficiència energètica i/o mobilitat sostenible i sensibilització i difusió són les tres categories a rebre guardó; unes categories clarament alineades amb les prioritats i línies de treball de l’Agència d’Energia del COPATE que fa una dotzena d’anys que treballa per aconseguir un model energètic més sostenible basat en l’eficiència, les energies renovables, un model de proximitat i a l’abast de tota la ciutadania.