Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Obert el termini per presentar candidatures als Premis EnerAgen 2019 // 17/12/2018

Està obert el termini per presentar candidatures als Premis EnerAgen 2019. Els interessats, ja siguin particulars, empreses, associacions i organitzacions, tant públiques com privades, que hagin destacat pel seu treball en la realització de projectes o actuacions en pro d’un model energètic més eficient i sostenible, poden presentar les seves candidatures fins el pròxim 21 de gener de 2019.

L’Agència d’Energia del Consorci de Polítiques Ambientals de Terres de l’Ebre (COPATE), com a soci de l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (ENERAGEN) recepcionarà i farà un primer filtre de les candidatures de Terres de l’Ebre als premis, que aquesta edició compten novament amb el patrocini de Red Elèctrica de España (REE).

Energies Renovables, Eficiència Energètica, Sensibilització i Difusió, Autoconsum i Mobilitat Sostenible són les cinc categories a rebre guardó; unes categories clarament alineades amb les prioritats i línies de treball de l’Agència d’Energia del COPATE que fa més de 10 anys que treballa per aconseguir un model energètic basat en l’eficiència, l’energia renovable, de proximitat i a l’abast de la ciutadania.