Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Freginals, municipi que més va reciclar del Montsià al 2015, és premiat amb mobiliari urbà fet de residus d'envasos // 29/05/2017

El diumenge 28 de maig, en el marc de la celebració de la segona edició de la Fira Fregin’Arts, organitzada per l’Ajuntament de Freginals, va tenir lloc la inauguració d’uns equipaments urbans a Freginals, elements fets a partir de residus d'envasos. Aquest equipament ha estat finançat per Ecoembes i Ecovidrio, ja que Freginals va ser el municipi del Montsià que més va reciclar al 2015, amb una taxa de recuperació del 74%. El equipaments adquirits són mobiliari urbà que s’ha col·locat en diferents punts del municipi: piscina, zona de barbacoes, casc urbà i el paviment a la zona d’esbarjo de l’escola.

Aquesta campanya és un premi per felicitar als seus habitants per fer una bona separació dels residus domèstics i encoratjar-los a continuar fent una bona recollida selectiva.

La campanya ha estat finançada per Ecoembes i Ecovidrio, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. S’ha fet un bustiatge a través de les comunicadores ambientals del COPATE a totes les llars de Freginals per comunicar l’actuació entre els seus veïns. A més, s’han repartit cartells a tota la comarca del Montsià, per tal de fer-ne difusió i traslladar a la resta d’habitants que fer una bona recollida selectiva es veu recompensat.