Sou a: Inici» Notícies

Notícia

La biomassa genera gran interès a les Terres de l’Ebre // 12/04/2012

Una cinquantena de persones participen de les jornades de biomassa a les Terres de l’Ebre organitzades pel CODE i el CTFC.

El passat dijous 29 de novembre, el Consorci de Serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i el Montsià (CODE) va organitzar la primera jornada sobre biomassa a les Terres de l’Ebre. Per a l’organització, el CODE, va comptar amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), ens de referència a Catalunya i al sud d’Europa en matèria forestal.
La cinquantena de persones assistents a la jornada tenien relació en l’àmbit forestal, ja sigui del sector públic com del sector privat de les Terres de l’Ebre. Així, instal•ladors de calderes, empreses de treballs forestals, empreses de subministrament de biomassa, tècnics d’ajuntaments, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural o particulars amb interès per la biomassa, van escoltar amb atenció les intervencions de les diverses ponències que es van exposar.
Des del CODE i del CTFC es valora molt positivament aquesta primera jornada informativa al nostre territori, tant per l’interès copsat entre les persones assistents com per l’acompliment dels objectius fixats. És per aquest motiu que el CODE, conjuntament amb el CTFC, es van comprometre a organitzar, per a l’any 2013, una segona jornada dirigida a un públic més especialitzat per tal d’impulsar la biomassa com a recurs energètic de proximitat i que permet posar en valor els oblidats terrenys forestals de les Terres de l’Ebre.