Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Participem a la Jornada Educació i Família, organitzada per l'AMPA de l'Institut de Tecnificació d'Amposta // 26/04/2017

Aquest dimarts 25 d'abril, Ampa Institut de Tecnificació d'Amposta, va organitzar la II Jornada d'Educació i Família, adreçada a tot l'alumnat del centre i també als familiars dels alumnes. L'objectiu de la jornada d'aquest any era el de sensibilitzar sobre el civisme, la sostenibilitat i com tenir cura del medi ambient. En aquesta línia, els alumnes del centre han posat en marxa la campanya "Amposta Ciutat Neta" per sensibilitzar a la ciutadania d'Amposta. Cada curs ha elaborat un material per a tal efecte: cartells, espots publicitaris, vídeos, difusió a la ràdio local, etc., presentats durant la jornada d'ahir.
També han realitzat una auditoria del centre per millorar la recollida selectiva i la prevenció de residus, acompanyat de xerrades a tots els cursos. El COPATE vam participar en la jornada, amb una xerrada sobre el reciclatge i també donant a conèixer la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre a l'alumnat.

Des del COPATE volem felicitar tant al centre, com als alumnes i a l'AMPA per aquesta gran iniciativa i treball en equip. Us animem a seguir endavant i gràcies per invitar-nos a formar part de la jornada.