Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Augmenta un 14% la recollida del vidre als nuclis urbans del Montsià on s’han instal·lat contenidors especials per als grans productors. // 16/09/2016

Durant el primer semestre del 2016, el COPATE va repartir contenidors específics per fer la recollida de vidre als grans productors dels municipis de Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Poblenou del Delta (Amposta) i Les Cases d’Alcanar. En aquests municipis es van instal·lar contenidors iglú tipus VACRI, especials per als grans productors de vidre, a qui se’ls va proporcionar uns cubells amb rodes adaptats per poder fer el buidat directament a aquest iglú especial. Aquest repartiment ha estat possible gràcies al finançament d’Ecovidrio. Així mateix, aquest ens també va fer una campanya prèvia porta a porta als establiments d’aquests municipis per tal de conscienciar-los.

Els resultats d’aquesta iniciativa ha estat molt satisfactori: comparant les dades de recollida de vidre dels mesos de juliol i agost del 2015 i 2016, mentre que al conjunt de la comarca del Montsià l’increment ha estat del 4’63%, a aquests municipis ha estat tres vegades superior, amb un increment del 14’24%. Aquests resultats encoratgen al COPATE a ampliar aquesta iniciativa a la resta de la comarca.