Sou a: Inici» Notícies

Notícia

Obert el termini per presentar sol·licituds per a la contractactió de personal al COPATE // 15/03/2016

La Junta General del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre, per acord de data 2 de març de 2016, ha aprovat les bases específiques per a la selecció de personal laboral temporal, amb caràcter interí fins a cobrir el lloc de la forma reglamentària, en la categoria d'administratiu (C1) pel sistema de concurs i torn lliure, per tal d'atendre les necessitats de personal concretes, urgents i inajornables.

Aquestes bases es poden consultar als webs dels Consells Comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta i també a la secretaria del COPATE ubicada a la Plaça Lluis Companys, s/núm. d'Amposta. Mitjançant aquest anunci es fa pública la convocatòria per tal que en el termini de 10 dies naturals comptadors a partir de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es puguin presentar les corresponents sol·licituds de participació en el procediment selectiu.

L’anunci s’ha publicat al DOGC núm. 7079 en data 15 de març de 2016, atès que el darrer dia coincidia amb el cap de setmana de Setmana Santa per resolució de presidència s’ha resolt ampliar el termini per presentar les sol·licituds fins al dimarts 29 de març de 2016 a les 14.00 hores.