Sou a: Inici» Notícies

Notícia

L'Agència d'Energia Terres de l'Ebre participa en un Seminari sobre Estalvi i Eficiència Energètica en Parcs Nacionals i Reserves de la Biosfera // 04/12/2015

Els dies 1 i 2 de desembre ha participat al Seminari “Ahorro y Eficiencia Energética en Parques Nacionales y Reservas de la Biosfera”, a Valsaín (Segovia), al Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAM). Els destinataris del seminari eren els directors i/o tècnics dels Parcs Nacionals espanyols i gestors de les Reserves de la Biosfera. També experts en estalvi i eficiència energètica. L’organització ha anat a càrrec del Organismo Autónomo de Parques Nacionales, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente i també del IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía).

En aquest marc, la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre va assistir al seminari i, a més, hi va participar activament, exposant com es gestionen aquests temes en l’àmbit de la reserva. Així, es va donar a conèixer als assistents en quines àrees de treball s’estructura el COPATE, òrgan gestor de la Reserva i, en concret i per la temàtica del seminari, es va donar a conèixer l’Agència d’Energia de Terres de l’Ebre: orígens, principals funcions i tasques, estalvis aconseguits amb les actuacions realitzades fins data d’avui, casos pràctics, entre d’altres.